Algemene voorwaarden

 1. Voor het bestellen van de artikelen maakt u een profiel aan (met adresgegevens, contactgegevens, profielgegevens, ...). Dit profiel hoeft slechts één keer te worden aangemaakt; de volgende keer hoeft alleen het e-mailadres en wachtwoord ingevoerd te worden om alle klantgegevens te krijgen (het is overigens altijd mogelijk dat u de gegevens wijzigt). Als u een bestelling heeft geplaatst via de site, ontvangt u altijd een orderbevestiging. Hebt u deze orderbevestiging niet ontvangen dan betekent dit dat de order niet in ons systeem staat genoteerd. U kunt dit alsnog proberen of contact opnemen met B-sports. Door te bestellen geeft u aan met de algemene (leverings)voorwaarden akkoord te gaan.
 2. Wij streven ernaar uw bestelling zo goed mogelijk te verpakken en verzenden.
 3. Alle artikelen worden zo snel mogelijk verzonden na ontvangst van de betaling, tenzij delen van de bestelling niet in voorraad zijn.
 4. Betaling met overschrijving vooraf, of via Bancontact.
 5. De verzending gaat via Bpost:
  - vanaf 150 euro wordt de bestelling gratis verzonden.
 6. We houden u op de hoogte over de status van uw bestelling, telefonisch of via e-mail.
 7. Mocht het geleverde artikel niet voldoen aan uw verwachtingen, dan kunt u deze binnen 7 dagen retourneren. Deze moet wel voldoende zijn gefrankeerd en wel in overleg met B-sports Vermeld duidelijk de reden van retourzending en al uw contactgegevens (inclusief het telefoonnummer waar u overdag bereikbaar bent). Als de producten in goede staat ontvangen zijn krijgt u uw aankoopbedrag terug onder aftrek van de administratie- en verzendkosten.
  U kunt een artikel niet terugsturen wanneer sprake is van één of meer van de volgende situaties:
  - Het artikel is gedurende de periode dat u het op zicht had gebruikt of beschadigd geraakt.
  - Het artikel is niet meer compleet.
  - Het artikel bevat niet alle bij levering bijgesloten zaken.
  - Het artikel bevindt zich niet in de originele, onbeschadigde fabrieksverpakking
 8. B-sports heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dient u B-sports hiervan op de hoogte te stellen. Eventuele onjuistheden van door B-sports aan u vermelde gegevens moeten direct door u aan B-sports  worden gemeld.