Voltric 70 E - TUNE

€133,00
Artikelnummer: yr20
Beschikbaarheid: Nabestelling
De Yonex Voltric 70 E-tune is een hard hitters model voor een gevorderde en competitie speler die wel een iets minder stijvere steel wilt.
Het racket wordt  geleverd met losse oranje E-tune onderdelen om extra gewicht en accenten in het blad aan te brengen en om de balance in het blad te accentueren.
Hiervoor dient het racket wel opnieuw bespannen te worden.
De accenten kunnen met de losse e-tune onderdelen op 3 manieren ingezet worden.
Op de 2 bovenhoeken, de 2 plaatsen beneden in het racketblad, of op alle vier de plaatsen waar de onderdelen geplaatst kunnen worden.
De functie van het plaatsen van de 2 bovenste onderdelen is dat er 6% meer power in het blad zit dan een racket zonder e-tune.
Tevens geeft het een nog zwaarder gevoel in de kop van het blad om meer kracht achter de slag te geven.
De functie van het plaatsen van de 2 onderste delen is dat je  4% meer power in het blad krijgt, maar iets meer kan manoeuvreren.
De balance ligt wat lager in het blad en kan wat meer drive aan de shuttle geven in alle type slagen.
Gaat het geheel met alle 4 de onderdelen bespannen worden, dan heeft het racket 10% meer power ten opzichte van rackets zonder E-tune en wordt het de ultieme krachtpatser.

Tevens is er ook een set van paarse E-tune onderdelen te krijgen. Deze dienen los besteld te worden.

Het verschil met de oranje delen is dat ze versterkt zijn met tungsten en zo meer veerkracht geven aan het racket en geeft het een solide gevoel.
De shuttle zal het blad directer verlaten.
De paarse onderdelen kunnen dus verwisseld worden met de oranje delen en in totaal zijn er 7 configuraties  te maken hierdoor.
Deze kunnen nagezien worden op de website van Yonex.

Het racketblad is gemaakt van High Modules Graphite met Tungsten ingezet op de hoeken en op het T-stuk om deze sterker stijver en het racket meer power te geven.
Nanometric maakt het blad compact en sterker.
De steel is gemaakt  van High Modules Graphite en heeft een Ultra PEF kous aan de binnenkant om meer demping te geven en meer stabiele shaft.

 
Het gewicht van het racket ligt rond 88 gram.

De flex van het racket is medium.
Het racket is kopzwaar en kan bespannen worden tussen 8,5 en 11 kilo.


 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen